Over ons

Simply The best (STB) Taxi verzorgt een zorgeloze start van uw reis. Als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare taxiservice, neem dan gerust contact met ons op. Met meer dan 5 jaar ervaring zijn wij uw taxispecialist op het gebied van airport-, zakelijk- en evenementenvervoer. Wij rijden in Almere en omstreken, namelijk Amsterdam, Schiphol, Hilversum, Utrecht, ’T Gooi, Amersfoort, Zeewolde en Zwolle.

Comfortabel en ruim reizen kan met STB Taxi, geen afstand is voor ons te ver. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos wordt vervoerd van en naar uw gewenste bestemming. Onze taxi biedt ruimte voor zes personen. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons vervoer, zodat u zorgeloos op de plaats van bestemming aankomt.

Comfort

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van ons voertuig. U reist in een Mercedes V-klasse die voorzien is van alle comfort. Als service bieden wij tijdens de rit een flesje water aan.

Veiligheid

Wij vinden het zeer belangrijk dat klanten veilig worden vervoerd naar hun bestemming. Onze taxi voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften om u een veilige en comfortabele rit te bieden.

Betalen

Klantgemak en service staan bij ons voorop. Daarom kunt u naast het betalen met uw pinpas of cash ook met uw American Express, Mastercard en zelfs contactloos betalen.