Personen vervoer

Wij zorgen er voor dat u zorgeloos vervoerd wordt van en naar de gewenste bestemming. Door onze hoogwaardige kwaliteitseisen vervoeren wij u in goede en schone taxi’s met plezier naar uw gewenste bestemming. Daarnaast hanteren wij de voordeligste tarieven in de regio Almere en omstreken zodat u niet alleen veilig maar ook voordelig reist.

Schiphol Airport taxi

Start uw vakantie onbezorgd met STB Taxi. Wij zorgen ervoor dat u veilig op Schiphol aankomt terwijl u onderweg nog wat telefoontjes pleegt, heerlijk ontspannen de krant leest of alvast weg droomt van uw vakantie. Twijfelt u nog of alles wel in de taxi past? Neem dan gerust contact met ons op. U staat bij de vertrekhal voordat u het weet!

Zakelijk vervoer

Met STB Taxi komt u altijd en overal in stijl aan op uw zakelijke afspraak. Wij leveren service van hoogwaardige kwaliteit en verzekeren u ervan dat u op tijd arriveert. Dienstbaarheid en representativiteit zijn bij ons de sleutelwoorden. Wij verzorgen uw zakenreis tot in de puntjes terwijl u zich ondertussen bezig houdt met uw core-business en zorgeloos arriveert.

Evenementen

Gaat u naar een feestje, festival of theater maar bent u niet in de gelegenheid zelf te rijden? Ook daar biedt STB Taxi een oplossing voor. Met STB Taxi start uw dagje weg al ontspannen en zorgeloos in de auto. En als u na afloop van het evenement nog een drankje wilt drinken staat wij voor u klaar om u veilig thuis te brengen. STB Taxi zorgt ervoor dat u optimaal geniet van uw dagje weg!